Független Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Bolla Hajnal:

Urbán József ügyfele 2006-tól vagyok.Nem volt olyan kérdés, amit ne válaszolt volna meg, nem volt olyan eset, hogy ne azonnal reagált volna - legyen az termékeladás, magyarázat, papírmunka. Különösen kiemelném befektetéseim kezelését, pontos, megbízható munkát végez.

Bátran legyen bárki az ügyfele, nem fog csalódni.

Bolla Hajnal

* * *

Pécsi Zoltán:

Józsi azon kevés emberek közé tartozik, akit szívesen ajánlok másoknak is, ha pénzügyi segítségre van szüksége.Nyugodt, határozott stílusával engem meggyőzött, hogy a nehéz időszakból ki lehet, és ki is fogunk lábalni. Nem ígérget felelőtlenül, megfontoltan igyekszik nekem segíteni minden egyes döntésemben. Amit megígér, azt be is tartja, de ezt, mint ügyfelétől õ is elvárja tőlem.

Okos tanácsaira a jövőben is feltétlenül számítok.

Pécsi Zoltán

* * *

Édes Éva:

Urbán Józsefet 2008 őszén ismertem meg, mikor átvett előző tanácsadómtól, aki eltávozott a cégtől. Ő segített a megtakarított pénzemnek a legjobb befektetést megtalálni, s azóta is felügyel arra, hogy minden a lehető legjobban menjen.

Tavasszal segített édesanyámnak a legkedvezőbb lakásbiztosítás megtalálásában, megkötésében.Kedvessége, segítőkészsége, közvetlensége elnyerte anyukám tetszését is.

Sajnos édesanyám idén 2009 szeptemberében elhunyt. Józsi kezdettől fogva segített a biztosítással kapcsolatos teendők elintézésében. Végig azon fáradozott, hogy az én érdekeim érvényesüljenek, s hogy a biztosító a legkevésbé tudjon keresztbe tenni nekem.

Józsit kedves, segítőkész, udvarias, intelligens embernek ismertem meg, aki szereti az embereket, és természetes neki a másokon történő segítség.

Édes Éva

* * *

Lantosné Horváth Piroska és Horváth Gábor:

Urbán József pénzügyi tanácsadó, és mint ember! Ismeretségünk 2007-ben kezdődött, építkezni szerettem volna, és ehhez a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót kerestem. Mielőtt a Józsihoz fordultam volna, több bankkal és hiteltanácsadóval beszéltem. Sajnos eléggé megingott a bizalmam feléjük, ezért amikor egy ismerősöm beajánlotta nekem az Urbán Józsit, mint pénzügyi és hiteltanácsadót, halogattam a vele való találkozást, a rossz tapasztalatok miatt. Végül rá szántam magam, és időpontot egyeztetünk.

Már az első találkozásunk után nagyon pozitív volt a véleményünk róla. Úgy, mint hiteltanácsadóról, és mint emberről is egyaránt számomra az volt a legszimpatikusabb, hogy kedvesen, türelmesen állt hozzá. (Pedig nem vagyok egyszerű eset)! Emberi nyelven (hogy én is megértsem) ismertette a lehetőségeket! Nem próbált semmit se rám erőltetni, nem akart rábeszélni semmire, csak a lehetőségeket vázolta fel előttem. Azóta eltelt lassan 3 év, felépült a házunk, és a Józsi, mint pénzügyi tanácsadó még mindig jelen van az életemben. Sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna, (gazdasági válság, felemelt törlesztő részlet ? stb), de teljesen nyugodt vagyok, mert Urbán Józsi most is mellettem van, amikor rosszra fordult a helyzet, és most is segít, ahogy csak tud.

Nagyon megkedveltem, mert nem csak akkor segített, amikor jutalékot kapott utánam, vagyis a hitelem után, hanem most is itt van, most is ki tart mellettem, és ha felhívom telefonon, nem zárkózik el, nem ráz le, mondhatom, hogy most már barátként nézek rá. Az a személyes tapasztalatom, hogy ritka a pénzügyi világban az olyan ember, mint ?Ő?, aki nem kihasználja az ügyfeleit, hanem önzetlenül támogatja, segíti. Az, hogy nem úgy alakult a pénzügyi helyzetem, ahogy szerettem volna, abban én is hibás vagyok, hiszen nem hallgattam a Józsira, aki csak a javamat akarta. De nekem a célom egy ház volt, és nem gondoltam a jövőmre. Tehát ha jellemeznem kellene Urbán Józsit, mint pénzügyi tanácsadót, a legmegfelelőbb: segítőkész, kedves, türelmes ember.

Az évek során meg tanultam értékelni a tanácsait, és tudom, hogyha baj van, akkor is számíthatok rá, nem csak mint pénzügyi tanácsadóm, hanem mint emberre is. Örülök, hogy évekkel ezelőtt felkerestem, és soha egy percig se gondolkodtam azon, hogy jól tettem-e, hogy vele intéztetem pénzügyi dolgaimat. Tudom, hogy jó döntés volt, mert emberségesen állt hozzám mindig, és ami a leginkább bizonyítja jó döntésemet, hogy még mindig ki tart mellettem, a rosszabb, nehezebb időszakokban is. Mindent összevetve örülök, hogy 2007-ben felkerestem Őt.

Lantosné Horváth Piroska és Horváth Gábor

* * *

Bodnár Zsuzsa:

...az idei év elején ismerkedtem meg Urbán Józseffel. Először munkahelyi biztosítási és banki ügyek kapcsán tartottam vele a kapcsolatot, eközben sok hasznos információval látott el engem és a vállalkozást is. Minden alkalommal személyesen jött ki a cégünkhöz. Később ő segített egy befektetési ügyben, amit már magánszemélyként kötöttem meg. Ezzel kapcsolatban is bármilyen kérdésem van, telefonon bármikor el tudom érni és e-mailben is folyamatosan informál...

Bodnár Zsuzsa

* * *
Nyíltvégű, illetve zártvégű befektetési alapok:

a nyíltvégű befektetési alapok tőkéje változó, a befektetők befektetési jegyeit az alapkezelők kérésre - napi árfolyamon - bármikor visszaváltják, és az alapban bármikor újabb összegek is elhelyezhetők. A zártvégű alapok tőkéje állandó, befektetési jegyek eladására és vásárlására - az alap létrehozása után - csak a másodlagos piacon van lehetőség.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Pénzügyi kockázatelemzés, Pénzügyi tanácsadás, Ingatlan tanácsadás, Életúttervezés, Biztosítási ügyintézés,
Hitelügyintézés, Mediáció, Könyvelés, Oktatás, Jogi tanácsadás,