Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Könyvelés

A könyvelés mint folyamat, már nagyon régi igény, hiszen amióta az embereknek bevétele és kiadás van, létezik. Nem a pénz feltalálása hozta életre ezt az igényt, hanem a folyamatos termelés, kereskedés és ennek nyílvántartása. Már az Inkák is használtak olyan eszközt (kipu) és embert, amivel és aki nyilvántartotta ezeket a folyamatokat.

A mi hétköznapjainban is jelen van, hiszen folymatosan figyelünk arra, hogy mennyi a bevételünk és mennyit adunk ki ebből a következő bevételig. A legtöbb ember vezet otthon ezzel kapcsolatban valamilyen nyílvántartást is. Már ez is egyfajta könyvelés.

Ahogy az életünk - és az életünket befolyásoló pénzügyi folyamatok - egyre bonyolódott, szükség lett olyan szakmára, ami speciálsian ezzel a területtel foglalkozik.

A jelenlegi piacon nagyon sok könyvelő dolgozik, de ez a szolgáltatás olyan sokrétű, valamint olyan szinten válltoznak az ezzel kapcsolatos jogszabályok, hogy aki nem naprakész, az lemarad.

Mitől tudunk többet adni, mint mások?


Az a véleményem, hogy a könyvelési munka, magas foku bizalmat és szaktudást igényel, ehhez olyan partner cég a kapcsolatunk, aki messzemenően biztosítja az ügyfelek szakszerű kiszolgálását, adatvédelmét, valamint a szolgáltatás családis légkörét.

Az ügyfelek részére széles körben olyan pénzügyi tanácsadási szolgáltatásokat nyújt, amivel hatékony támogatást tud biztosítani az adott tranzakciókat vagy folyamatokat érintő döntések előkészítésében és megalapozásában.

Szolgáltatási alapelvek:


A jogszabályokat lefordítják magyarra és érthető tájékoztatást kap az ügyfél az Őt érintő változásokról. Lehetőséget kap személyes konzultációra a törvények értelmezésével kapcsolatban.

Hetente 1-szer ingyenes adótanácsadó napok vannak, ahol bejelentkezés alapján, akár mint magánszemély, akár a vállalkozásával kapcsolatos adóügyekben konzultálhat az ügyfél.

A fizetési határidőkről időben, rendszeresen tájékoztatást kap az ügyfél. Naprakész a könyvelés, így a várható nyereségről, és az ezzel kapcsolatos fizetendőkről minimum negyedévente 1-szer tájékoztatást kap az ügyfél.

Kizárólag könyvelési szerződéssel működik a könyvelés, melyben tájékoztatást kap az ügyfél, mind a könyvelő, mind az ügyfél kötelezettségeiről. Így nagymértékben lecsökken a mulasztás lehetősége. Az elkerülhetetlen hibák kivédésére olyan céggel álunk kapcsolatban, aki szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik, így nem terhelődik át az ügyfélre az általa fizetendő esetleges bírságot.

Meghatalmazás alapján képviselet az Adóhatóságnál, bármilyen ellenőrzés, vagy egyéb ügy kapcsán. Ahol nem szükséges a személyes megjelenés, be sem kell mennie az Adóhivatalhoz.

Ingyenesen az APEH-hoz és más adóhatósághoz intézett méltányossági kérelmek és fellebbezések megírása.

Tájékoztatást kap az ügyfél arról, hogyan, milyen módon, és miért bírságol az Adóhatóság és tanácsot kap az előforduló hibák elkerülhetőségére.

A kezdő és akár a haladó vállalkozók is tájékoztatást kapnak a munkaügyi jogszabályokról.

Ingyenesen elkészítjük a dolgozók szabályos munkaszerződését.

A vállalkozásban kötelező szabályzatok, kedvezményes áron kerűlnek elkészítésre.

- Számviteli Politika
- Pénzkezelési Szabályzat
- Leltározási Szabályzat
- Eszközök és források értékelésének Szabályzata
- Bizonylatolás rendje

Ezen szabályzatok hiánya eseten az APEH 1Mft-os bírságot szab ki a 0-a tolerancia jegyében

Az igényfelmérő kérdőív kitöltése után, reális könyvelési díj kerűl megállapításra.

Személyes hitvallásom, hogy próbáljunk meg minden körülmények között ügyfélközpontú, emberbarát és felelősségteljes szolgáltatást nyújtani, hogy az ügyfeleknek a jogszabályi kereteken belül a lehető legtöbb pénze megmaradjon, az életében kitűzött céljai megvalósításához.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Könyvelés 0 db -
Befektetési alap letétkezelési tevékenység:

pénzügyi szolgáltatási tevékenység, amely során a letétkezelő a befektetési alapkezelő megbízása alapján letéteményesként a befektetési alap tulajdonában lévő értékpapírok letéti őrzését és az ahhoz kapcsolódó kezelését, továbbá a befektetési alap bankszámlájának - ideértve az alap saját tőkéjének összegyűjtése céljából nyitandó letéti számlát is -, illetve értékpapír számlájának vezetését, valamint a befektetési jegyek eladásával, visszavásárlásával, a hozamok kifizetésével és a nettó eszközérték megállapításával kapcsolatos technikai tevékenységet és az alapkezelők sajátos ellenőrzését végzi. .

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Lakástakarék pénztár, Értékpapír számla, Kombinált biztosítás,