Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Jogi tanácsadás

SZENT ISTVÁN ELSŐ MAGYAR KIRÁLY DEKRÉTOMAINAK ELSŐ KÖNYVE.


3. §. Én szerelmes fiam! Valahányszor valamely itéletet érdemlő ügy, vagy valaki jő te elődbe, a kinek főbenjáró dolga vagyon, légy türelmes hozzá és ne esküdözzél, hogy megbünteted őt; ez gyarlóság lenne és erőtelen szó, mert a bolond fogadást ember meg nem állja; és ne is ítélj te magad, nehogy alábbvaló ügyekben forgódván, csorbulást szenvedjen a te királyi méltóságod; hanem az efféle ügyet bocsásd inkább a birákhoz, a kikre bizva vagyon, hogy törvény szerint igazitsák el azt.Mint láthatjuk a jogi szolgáltatás nem új keletű és arra lett kitalálva, hogy vitás ügyeinkben legyen, aki eligazít a törvény sűrűjében. Azért választottam Szent István törvénykönyvéből ezt az idézetet, mert ő is felismerte ennek fontosságát és törvénybe foglalva tette fiára nézve is követendőnek.

Maga a jog ennél sokkal régebben létezik és egyre nagyobb az igény erre a szolgáltatásra, hiszen napjainkra olyan bonyolulttá vált a jogrendszer, valamint sokrétűvé, hogy nagyon nehéz eligazodni megfelelő szakember segítsége nélkül.

Említsünk meg pár területet, ahol szüksége lehet jogi szolgáltatásra:

- család (házvásárlás, öröklés, házassági szerződés, válás)
- munka (munkaszerződés megkötése, munkaszerződés felbontása)
- kártérítés (pénzintézetekkel kapcsolatos problémák)
- szabálysértés (hatóságokkal kapcsolatos problémák)
- cégalapítás (létrehozás, működtetés, megszüntetés)


Ez csak pár terület, ahol a hétköznapok során bármikor szüksége lehet Önnek is jogi szolgáltatásra.

Természetesen, ahogy a könyvelés területén is írtam, partnercég által működik ez a szolgáltatás. Többféleképpen lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást, személyesen és interneten keresztül is. Ha valaki már az ügyfelem, akkor az első személyes konzultáció ingyenes. Ez a konzultáció semmire nem kötelez, Ön döntheti el, hogy ezt követően igénybe veszi ennek a jogásznak a további szolgáltatásait vagy keres egy másikat. Az interneten elérhető jogi szolgáltatás csomagonként választható, attól függően, hogy kinek hányszor, mire és hogyan van szüksége jogi tanácsra.

Erről a területről nagyon sokat lehetne még írni, de úgy gondolom, hogy ez olyan téma, ami inkább személyes beszélgetést igényel. Mindannyian úgy hisszük, hogy soha nem lesz szükségünk jogászra, de az élet mindig tartogat meglepetéseket a számunkra.

Ha van folyamatban lévő peres ügye, amiben úgy érzi, segítségre van szüksége, vagy kilátásban lehet egy jogvita a jövőben, akkor hívjon bizalommal.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Jogi tanácsadás 2 db 2009.11.12.
Alapkezelő:

az a jogi személy, aki kezeli a befektetési alapot. Vagyis aki létrehozza az alapot, kialakítja a befektetési stratégiát, megszervezi a jegyzést, és legfőképp aki befektetési döntéseket hozza.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Pénzügyi kockázatelemzés, Pénzügyi tanácsadás, Ingatlan tanácsadás, Életúttervezés, Biztosítási ügyintézés,
Hitelügyintézés, Mediáció, Könyvelés, Oktatás, Jogi tanácsadás,