Független Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Képzési nyilatkozat

1. A képzésen való részvétel önkéntes és díj ellenében történik, jelentkezési lap kitöltése, regisztrációs díj megfizetése mellett. A képzés díja: Bruttó 89.900.-, azaz nyolcvankilencezer kilencszáz forint (mely tartalmazza a regisztrációs díjat).

2. A kitöltött és aláírt jelentkezési lapot az info@pre-educatio.hu e-mail címre vagy az alábbi fax számra küldeni szíveskedjenek: +361/445-0248

3. A regisztrációs díj összege: Bruttó 5.000.-, azaz Ötezer forint, mely helybiztosítást jelent az induló képzésre. A regisztrációs díj megfizetését a jelentkezési lap visszaigazolását követő nyolc munkanapon belül kérjük az UJTeam Bt. Magnet Banknál vezetett (16200182 – 11527860) számlájára befizetni, ellenkező esetben jelentkezését csak a következő induló képzésre tudjuk elfogadni. A további részletekről a regisztrációs díj beérkezését követően, válasz e-mailben értesítjük.

4. A képzés díjának fizetési feltételei: Egy összegben a képzés első napját követő 5 munkanapon belül; Részletekben a képzés időtartamának feléig a teljes összeg befizetésével.

5. A képzés várható időtartama 15x3 óra. Képzés napja szombat, időpontjai pedig a jelentkezők számától függnek.

6. A képzésen írott anyagot a képzésvezető nem bocsát a képzésen részt vevők rendelkezésére.

7. A képzés teljes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll.

8. A képzés ideje alatt hang, videó felvétel készítése nem megengedett. Amennyiben bármilyen hang vagy videó felvétel készül az az UJTeam Bt. tulajdonát képezi és szerzői jogvédelem alatt áll. Ezen rendelkezések megsértői teljes körű polgári jogi kártérítéssel – és büntető jogi felelősséggel tartoznak.

9. A képzésen részt vevő jelen okirat aláírásával egyidejűleg előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az UJTeam Bt. hang, videó felvételt készítsen a képzések ideje alatt, melyet marketing célokra szabadon felhasználhat, amennyiben nem sérti senki adatvédelmi és személyiségi jogait.

10.A képzés vezetője felelősséget vállal a képzésen elhangzottakért, a részvevők felé. Amennyiben a képzésen kívül, harmadik fél számára továbbításra kerül a képzésen az előadók részéről elhangzott bármilyen információ, azért a képzés vezetője, semmilyen felelősséget nem vállal.

11.A képzés vezetője lehetőséget ad arra, hogy aki a képzésben részt vett és igényli, segítséget kap az analízis és a stratégia készítésben, ami benne foglaltatik a képzés díjában.

12.Ha a képzésen résztvevő a továbbiakban is igényt tart a tanácsadásra, azt egy egyszeri díj ellenében megteheti. A díj mértéke nettó 10.000.-Ft.

13.A képzés vezetője lehetőséget ad azon képzésben részt vevők számára, akiknek a teszt lap kitöltése nem volt sikeres, hogy az adott témában újra részt vegyen a képzésen a későbbiekben egy alkalommal díjmentesen és újra kitölthesse a teszt lapot.

14.Mivel a képzés anyaga képlékeny és időközönként frissítést igényel, ezért aki már egyszer kifizette a képzés teljes díját és részt vett a képzésen, valamint sikeres tesztet is írt, lehetőséget kap arra, hogy bármikor részt vegyen egy alkalommal újabb képzésen a képzés teljes díjának 10%-áért.

15.A képzés vezetője kötelezi magát arra, hogy a frissítésekről értesíti azokat, akik a 10. pontban leírtaknak megfelelnek.

16.Amit a nyilatkozat nem szabályoz, arra a PTK. irányelvei alkalmazandók.

17.A nyilatkozatban foglaltakat megértettem és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

(Az aláírt nyilatkozat, a képzés első napján kerül átadásra.)KELER Rt.:

Központi Elszámoló ház és Értéktár (Budapest) Rt.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Bankszámla, Bankkártya, Hitel/áruvásárlási kártya, Folyószámlahitel, Személyi kölcsön,
Jármű lízing/hitel, Jelzálog hitel, Céges hitel,