Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Balesetbiztosítás

Biztosítás - biztonság!Emlékszik még erre a sokszor emlegetett kijelentésre? Önnel történt már baleset?

Sokan nem szeretnek fizetni balesetbiztosításért, mert úgy gondolják, hogy felesleges és velük úgysem történik soha baleset. Valóban így van és rengeteg emberrel soha nem történik baleset. De a tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sokan félnek is tőle, hogy történik velük valami, és a baj, elég ha egyszer bekövetkezik. Annyi minden befolyásolja a mindennapjainkat, hogy egy baleset nagyon visszavetheti az addig elért eredményeinket.

Egy balesetbiztosításra rendszeresen kifizetet díj, messze nem olyan sok, mint amikor egy baleset következtében megnövekednek a kiadásaink.

A következőkben olvashat egy kis statisztikát a balesetekről.Évente több mint 80.000 személyi sérüléses baleset történik:

- ebből több mint 24.000 közlekedési baleset (melyek közül 1.000 halálos kimenetelű)
- közel 26.000 otthoni baleset (melyek közül 2.100 halálos kimenetelű)
- és több mint 21.000 munkahelyi baleset (melyek közül 2.000 halálos kimenetelű)


Ez a kimutatás azért nagyon fontos, mert bármikor
Ön is lehet benne egy adat.Kinek és hogyan lehet balesetbiztosítása?

- A balesetbiztosítás köthető önállóan vagy más biztosítás kiegészítéseként.
- Lehet egyénileg, családra, csoportosan, munkahelyi közösségre.
- Mindenféle korú, foglalkozású, életvitelű embernek lehet.


Mindenek előtt, el kell döntenünk, hogy mekkora biztosítási védelemre van szükségünk?

Ez függ attól, hogy egy sajnálatos baleset mekkora anyagi veszteséget jelentene. A munkából kieső idő és jövedelem, a megnövekedett orvosi kiadások, a továbbra is fizetendő hitelek, a gondoskodásra szoruló kiskorúak. Ezeknek a szempontoknak a mérlegelését mindig tegyük a stratégia-készítés részévé. Vegyük számba a már meglévő balesetbiztosítási konstrukciókat, talán több is lehet Önnek, még ha nem is tud róla.

Például, ha van bankkártyája, még inkább, ha hitelkártyája, ahhoz legtöbbször jár balesetbiztosítás is. A bankok és a biztosítók vagy egy cégcsoporthoz tartoznak vagy igénybe veszik valamely biztosító szolgáltatását.

Azután lakásbiztosítás részeként gyakran szerepel a lakásban lakókra kötött balesetbiztosítás.

Gyerekeknek 3-18 éves korig az állam fizeti a balesetbiztosítást, külön nem kell igényelni vagy szerződést kötni. Amit az óvodákban és iskolákban még ki lehet egészíteni, de nem kötelező, bármit is mond a kedves pedagógus.

Ha van gépjárműve és hozzá tartozó kötelező biztosítása (KGFB), annak is van személyi sérülés esetén fizetendő része, igaz azt a károsult és nem a szerződő kapja.

Külföldi nyaralás, utazás előtt mindig gondoljunk az utasbiztosításra. Az utazási irodák bele is építik az ajánlatukba ennek díját. De ha magunknak szervezzük az utat, megköthetjük a biztosítást, amely nemcsak balesetre, hanem egyéb károkra is fedezetet nyújt. A síszezon előtt fontos tudni, hogy a helikopteres mentés milliós költségére is van ajánlat!

A pontosan megfogalmazott igény és a sokféle lehetőség ismeretében, magabiztosan dönthet az Ön számára optimális ajánlatokból.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Balesetbiztosítás 2 db 2009.11.22.
Garanciaalap:

tőkepiaci ügyletek elszámolásának a biztosítékaként az elszámoló ház által kezelt olyan pénz-, illetve értékpapíralap, amely a teljesítéshez óvadékul szolgál.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Kötelező biztosítás, Casco biztosítás, Utasbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Felelősségbiztosítás,
Életbiztosítás, Vegyesbiztosítás, Betegségbiztosítás, Balesetbiztosítás, Egészségbiztosítás,