Független Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Bemutatkozás


Pre-educatio, vagyis alakítsa ki saját pénzügyi kultúráját!

Forradalmian új pénzügyi képzés
cégeknek és magánszemélyeknek is!

Napjainkig a "háztartási pénzkezelés" kultúrája, fortélyai háttérbe szorultak a "mindenáron való értékesítés" szempontjaival szemben. Az elmúlt 20 évben az emberek mást sem hallottak a pénzügyi szolgáltatóktól, minthogy vásároljanak terméket. A kellő felvilágosítás, kockázat és igényfelmérés, hiányában nagyon sok ügyfél, - önhibáján kívül,- pénzügyi vesztessé, elégedetlenné és egyszersmind bizalmatlanná vált.
JELENTKEZÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam magam és a munkatársaim egy pár mondatban.


Urbán József vagyok, 1972.június.13-án születtem Szabolcs - megyében. Konzervatív családban nevelkedtem, ahol a klasszikus értékek szerint nőttem fel. Becsületesség, őszinteség, egyenesség ezek azok az értékek, amik számomra a legfontosabbak és bátran kijelenthetem, hogy ügyfeleim is nagyra értékelik ezeket a tulajdonságaimat. Sajnos ez a mentalitás ritka a pénzügyi életben és munkatársaim segítségével ezen szeretnék változtatni.

Életem során nagyon sok területen tettem próbára magam, ami folyamatos tanulást, tovább, önképzést igényelt (9 végzettség) és egy véletlen folytán kerültem a pénzügyi szférába, amibe egyből bele szerettem és az elmúlt 5 évemet ennek áldoztam és nem is szándékozom váltani.

Azzal a céllal hoztam létre ezt az oldalt, hogy a pénzügyi piacon elhatalmasodott misztikus ködöt eloszlassam és megmutathassam az embereknek, hogy messze nem annyira bonyolult és érthetetlen a pénzügyek világa, mint azt sokan szeretnék láttatni.

A pénzügyek világa egyszerű, logikus, de folyamatos tanulást, odafigyelést igényel. Ennek érdekében több partner céghez járok oktatásra, ahol fejlesztem tudásomat. Fontosnak tartom, hogy több forrásból szerzem be az adatokat a munkám során, mert így tudok megalapozott döntést hozni, és tanácsot adni az ügyfeleimnek. Mindemellett jó magam is tartok továbbképzéseket és így bővítem mások tudástárát. Az internet óriási lehetőség a számomra mind az információ szerzése mind pedig az átadása szempontjából, mivel használata által nagyságrendekkel több emberhez tudom eljuttatni az információt, tudást.

Természetesen egymagamban nem tudnám véghezvinni ezt a feladatot, ezért magam köré építettem egy lelkes, lelkiismeretes, hozzáértő csapatot. Ők segítenek nekem abban, hogy a pénzügyek szerteágazó világából minden információ, újdonság eljusson hozzám, ezáltal kedves olvasóinkhoz is. Különböző stílusú, színes egyéniségek alkotják mégis egységes, harmonikus egészet alkotunk, mert ugyanaz a célunk.

Minden pénzügyi területnek megvan a maga szakértője, akire rámerem bízni a különféle feladatok ellátását az én felügyeletem mellett.

Az irány, amerre haladunk helyesnek bizonyul, ezt az elégedett ügyfeleink véleménye és ajánlásainak folyamatosan emelkedő száma is bizonyítja.

Ezt megerősíti néhány ügyfelünk pozitív véleménye, amit referenciaként elhelyezünk az oldalunkon az ő beleegyezésükkel.

Vélemények

Urbán József pénzügyi tanácsadó, és mint ember!
Ismeretségünk 2007-ben kezdődött, építkezni szerettem volna, és ehhez a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót kerestem. Mielőtt a Józsihoz fordultam volna, több bankkal és hiteltanácsadóval beszéltem. Sajnos eléggé megingott a bizalmam feléjük, ezért amikor egy ismerősöm beajánlotta nekem az Urbán Józsit, mint pénzügyi és hiteltanácsadót, halogattam a vele való találkozást, a rossz tapasztalatok miatt. Végül rá szántam magam, és időpontot egyeztetünk.

Már az első találkozásunk után nagyon pozitív volt a véleményünk róla. Úgy, mint hiteltanácsadóról, és mint emberről is egyaránt számomra az volt a legszimpatikusabb, hogy kedvesen, türelmesen állt hozzá. (Pedig nem vagyok egyszerű eset)! Emberi nyelven (hogy én is megértsem) ismertette a lehetőségeket! Nem próbált semmit se rám erőltetni, nem akart rábeszélni semmire, csak a lehetőségeket vázolta fel előttem. Azóta eltelt lassan 3 év, felépült a házunk, és a Józsi, mint pénzügyi tanácsadó még mindig jelen van az életemben. Sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna, (gazdasági válság, felemelt törlesztő részlet … stb), de teljesen nyugodt vagyok, mert Urbán Józsi most is mellettem van, amikor rosszra fordult a helyzet, és most is segít, ahogy csak tud.

Nagyon megkedveltem, mert nem csak akkor segített, amikor jutalékot kapott utánam, vagyis a hitelem után, hanem most is itt van, most is ki tart mellettem, és ha felhívom telefonon, nem zárkózik el, nem ráz le, mondhatom, hogy most már barátként nézek rá. Az a személyes tapasztalatom, hogy ritka a pénzügyi világban az olyan ember, mint „Ő”, aki nem kihasználja az ügyfeleit, hanem önzetlenül támogatja, segíti. Az, hogy nem úgy alakult a pénzügyi helyzetem, ahogy szerettem volna, abban én is hibás vagyok, hiszen nem hallgattam a Józsira, aki csak a javamat akarta. De nekem a célom egy ház volt, és nem gondoltam a jövőmre. Tehát ha jellemeznem kellene Urbán Józsit, mint pénzügyi tanácsadót, a legmegfelelőbb: segítőkész, kedves, türelmes ember.

Az évek során meg tanultam értékelni a tanácsait, és tudom, hogyha baj van, akkor is számíthatok rá, nem csak mint pénzügyi tanácsadóm, hanem mint emberre is. Örülök, hogy évekkel ezelőtt felkerestem, és soha egy percig se gondolkodtam azon, hogy jól tettem-e, hogy vele intéztetem pénzügyi dolgaimat. Tudom, hogy jó döntés volt, mert emberségesen állt hozzám mindig, és ami a leginkább bizonyítja jó döntésemet, hogy még mindig ki tart mellettem, a rosszabb, nehezebb időszakokban is. Mindent összevetve örülök, hogy 2007-ben felkerestem Őt.

Lantosné Horváth Piroska és Horváth Gábor
Miután átnézte honlapunkat bízom benne, hogy megtalálta az ön számára fontos kérdésekre a válaszokat. Amennyiben plusz információra lenne szüksége, kérem keressen bátran az elérhetőségeimen.

Várom a megválaszolandó kérdéseit, írjon nekünk bizalommal.

Nagyon jó időtöltést kívánok Önnek!

Tisztelettel: Urbán József és csapata

Pénzügyi Tanácsadás

Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat


Mennyibe kerül nekem a pénzügyi tanácsadás


A pénzügyi tanácsadás díjmentes, teljesen függetlenül attól, hogy hányszor találkozunk az ügyféllel. Amibe az ügyfélnek kerül az körülbelül másfél óra kötetlen beszélgetés egy pénzügyi szakemberrel. Aztán a pénzügyi tanácsadás mellett a stratégiakészítés is teljes egészében ingyenes, ellentétben a nyugati országokkal, ahol az ügyfél azért fizet a pénzügyi szakembernek minden hónapban fix összeget, hogy bármikor rendelkezésére álljon. Ezzel szemben Magyarországon a pénzügyi kultúra nincs még azon a szinten, hogy az ügyfelek ezt az elvet magukévá tegyék. A pénzpiac folyamatos bővülése miatt rendszeresen figyelni kell a pénzügyi szolgáltatók meglévő és új termékeit. A jelen gazdasági körülmények között hazánkban az embereknek erre nincs idejük és nem rendelkeznek elég információval arról, hogy a rossz döntéseik mennyivel is többe kerülnek.

Például, egy hitel felvétel esetén nagyon sok információt kell mérlegelni a jövőre nézve: kamat, kezelési költség, kamatperiódus, elő törlesztési költség, szerződés módosítás feltételei, a hitel célja, az ügyfél jelenlegi és jövőbeni anyagi potenciáljának alakulása, valamint felkészülés ezen körülmények megváltozásának kiküszöbölésére.

Így jogosan felmerülhet a kérdés nekünk ez ilyen formában miért is jó miért éri ez meg nekünk?

Minden pénzügyi termékbe be van építve egy jutalék kulcs, amit az ügyfél mindenképpen kifizet. Kérdés, hogy kinek fizeti ki ezt az ügyfél és ezért mit kap.

Például, ha bemegy az ügyfél a bankba és ott intéz magának egy hitelt, akkor az ott lévő ügyintéző kapja érte a jutalékot, de ha rajtam keresztül megy, akkor viszont én fogom megkapni ugyanazt a jutalékot.

Tehát az ügyfélnek több szempontból sem éri meg a pénzügyi tanácsadó kikerülését. Például a pénzügyi tanácsadótól sokkal több információt kap az adott termékről, mivel nem áll érdekében információt elhallgatni szemben a pénzintézetekkel.

Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat
Kibocsátó rendszeres tájékoztatási kötelezettsége:

az állampapír kivételével a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapír kibocsátója köteles a nyilvánosságot rendszeresen tájékoztatni vagyoni, jövedelmi helyzetének, működésének főbb adatairól. A rendszeres tájékoztatást éves és féléves gyorsjelentés, valamint éves jelentés formájában kell teljesíteni.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Bankszámla, Bankkártya, Hitel/áruvásárlási kártya, Folyószámlahitel, Személyi kölcsön,
Jármű lízing/hitel, Jelzálog hitel, Céges hitel,