Független Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Bemutatkozás


Pre-educatio, vagyis alakítsa ki saját pénzügyi kultúráját!

Forradalmian új pénzügyi képzés
cégeknek és magánszemélyeknek is!

Napjainkig a "háztartási pénzkezelés" kultúrája, fortélyai háttérbe szorultak a "mindenáron való értékesítés" szempontjaival szemben. Az elmúlt 20 évben az emberek mást sem hallottak a pénzügyi szolgáltatóktól, minthogy vásároljanak terméket. A kellő felvilágosítás, kockázat és igényfelmérés, hiányában nagyon sok ügyfél, - önhibáján kívül,- pénzügyi vesztessé, elégedetlenné és egyszersmind bizalmatlanná vált.
JELENTKEZÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam magam és a munkatársaim egy pár mondatban.


Urbán József vagyok, 1972.június.13-án születtem Szabolcs - megyében. Konzervatív családban nevelkedtem, ahol a klasszikus értékek szerint nőttem fel. Becsületesség, őszinteség, egyenesség ezek azok az értékek, amik számomra a legfontosabbak és bátran kijelenthetem, hogy ügyfeleim is nagyra értékelik ezeket a tulajdonságaimat. Sajnos ez a mentalitás ritka a pénzügyi életben és munkatársaim segítségével ezen szeretnék változtatni.

Életem során nagyon sok területen tettem próbára magam, ami folyamatos tanulást, tovább, önképzést igényelt (9 végzettség) és egy véletlen folytán kerültem a pénzügyi szférába, amibe egyből bele szerettem és az elmúlt 5 évemet ennek áldoztam és nem is szándékozom váltani.

Azzal a céllal hoztam létre ezt az oldalt, hogy a pénzügyi piacon elhatalmasodott misztikus ködöt eloszlassam és megmutathassam az embereknek, hogy messze nem annyira bonyolult és érthetetlen a pénzügyek világa, mint azt sokan szeretnék láttatni.

A pénzügyek világa egyszerű, logikus, de folyamatos tanulást, odafigyelést igényel. Ennek érdekében több partner céghez járok oktatásra, ahol fejlesztem tudásomat. Fontosnak tartom, hogy több forrásból szerzem be az adatokat a munkám során, mert így tudok megalapozott döntést hozni, és tanácsot adni az ügyfeleimnek. Mindemellett jó magam is tartok továbbképzéseket és így bővítem mások tudástárát. Az internet óriási lehetőség a számomra mind az információ szerzése mind pedig az átadása szempontjából, mivel használata által nagyságrendekkel több emberhez tudom eljuttatni az információt, tudást.

Természetesen egymagamban nem tudnám véghezvinni ezt a feladatot, ezért magam köré építettem egy lelkes, lelkiismeretes, hozzáértő csapatot. Ők segítenek nekem abban, hogy a pénzügyek szerteágazó világából minden információ, újdonság eljusson hozzám, ezáltal kedves olvasóinkhoz is. Különböző stílusú, színes egyéniségek alkotják mégis egységes, harmonikus egészet alkotunk, mert ugyanaz a célunk.

Minden pénzügyi területnek megvan a maga szakértője, akire rámerem bízni a különféle feladatok ellátását az én felügyeletem mellett.

Az irány, amerre haladunk helyesnek bizonyul, ezt az elégedett ügyfeleink véleménye és ajánlásainak folyamatosan emelkedő száma is bizonyítja.

Ezt megerősíti néhány ügyfelünk pozitív véleménye, amit referenciaként elhelyezünk az oldalunkon az ő beleegyezésükkel.

Vélemények

...az idei év elején ismerkedtem meg Urbán Józseffel. Először munkahelyi biztosítási és banki ügyek kapcsán tartottam vele a kapcsolatot, eközben sok hasznos információval látott el engem és a vállalkozást is. Minden alkalommal személyesen jött ki a cégünkhöz. Később ő segített egy befektetési ügyben, amit már magánszemélyként kötöttem meg. Ezzel kapcsolatban is bármilyen kérdésem van, telefonon bármikor el tudom érni és e-mailben is folyamatosan informál...

Bodnár Zsuzsa
Miután átnézte honlapunkat bízom benne, hogy megtalálta az ön számára fontos kérdésekre a válaszokat. Amennyiben plusz információra lenne szüksége, kérem keressen bátran az elérhetőségeimen.

Várom a megválaszolandó kérdéseit, írjon nekünk bizalommal.

Nagyon jó időtöltést kívánok Önnek!

Tisztelettel: Urbán József és csapata

Pénzügyi Tanácsadás

Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat


Kinek van szüksége pénzügyi tanácsadóra


Véleményem szerint a mai világban mindenkinek szüksége van pénzügyi tanácsadóra. Azért ez a véleményem, mert ugyan pénze nem mindenkinek van, de pénzügyei mindenkinek vannak. Jelenlegi pénzpiac nagysága és folyamatos bővülése teszi szükségessé a pénzügyi tanácsadó fontosságát, mivel hétköznapi embereknek általában sem idejük sem türelmük sem szakértelmük nincs ahhoz, hogy kiválasszák a számukra megfelelő terméket és lekövessék a pénzpiac változásait. Ahogy változnak és bővülnek a pénzpiaci termékek, úgy változnak az ügyfelek igényei és céljai is. Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra minden embernek, mert a célokhoz kell kiválasztani a megfelelő eszközt, de úgy, hogy az eszköz kiválasztásánál figyelembe kell venni a célok megvalósulásának lehetőségét. Ennek megfelelően először mindig a pénzügyi szegmenset kell megkeresni és csak aztán a terméket. Mind a szegmens mind a termék kiválasztásánál figyelembe kell venni, hogy a célok is változhatnak, ezért a kiválasztásnál mindig figyelni kell a termék rugalmasságára. Fejtsük ki bővebben kinek is van szüksége pénzügyi tanácsadóra különféle szempontok szerint:

Alkalmazottak, vállalkozók, cégvezetők, cégtulajdonosok, családosok, nem családosok, válófélben lévők, házasodni kívánok, önmagukat képzők, fiatalok, idősek,

Alkalmazott: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert fix fizetésből él. Tervezhető a jövője, célja, bevétele, kiadása.

Vállalkozó: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert nem fix a bevétele és a kiadása, ezért pénzügyi tervezésre még nagyobb szüksége van.

Cégvezető: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert céget vezet, ami rengeteg pénzügyi termékkel és szükséglettel párosul. Továbbá embereket irányít a cégében, akiknek szintén vannak pénzügyi termékei és igényei, ami szorosan összefügg a cég bevételével és kiadásaival.

Cégtulajdonos: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert van vagyona és bevétele.

Családos: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert felelősséggel kell terveznie a maga és gyermekei jövőjét.

Nem családos: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert felelősséggel kell terveznie a maga jövőjét vagy a leendő családja jövőjét.

Válófélben lévő: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert felelősséggel kell terveznie a régi és az új életét.

Házasodni kívánó: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert a házasság sok pénzbe kerül és meg kell alapoznia a közös jövőt.

Önmagukat képző: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, mert tudás sokba kerül, amelyből majd származik az ő tőkéje.

Fiatalok: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, hogy el tudjon igazodni a hatalmas pénzpiacon és különbséget tudjon tenni a még oly hasonló termékek között is, hogy ezzel a céljai megvalósuljanak.

Idősek: Azért van szüksége pénzügyi tanácsadóra, hogy nyugodtan élvezhesse hátradőlve a nyugdíjas éveit, utazgatva anyagi gondok nélkül, ahogy egy idős ember megérdemli.

Tehát mint kiderült mindenkinek szüksége van pénzügyi tanácsadóra, mert mások az igények, mások a célok, mások az eszközök, mások a prioritások.


Mire jó egy pénzügyi tanácsadó


- Egy jó pénzügyi tanácsadó napra kész, mert nincs más feladata csak a pénzpiaccal és a pénzpiacon történő változásokkal törődni, mert nincs más dolga csak az, hogy az ügyfelei számára rendelkezésére álljon, ha információra van szükségük.
- Egy jó pénzügyi tanácsadó minden információból előnyt kovácsol az adott ügyfélkör részére.
- Egy jó pénzügyi tanácsadó akkor is ott van az ügyfél mellett, mikor baj van.
- Egy jó pénzügyi tanácsadó lelkiismeretes, addig jár egy megoldandó helyzet után, míg az meg nem oldódik.
- Egy jó pénzügyi tanácsadó minden rossz helyzetben a jót keresi és hasznosítja Önmaga és az ügyfelei számára.
- Egy jó pénzügyi tanácsadó ugyan oda teszi a pénzét, ahová az ügyfelekét is.Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat
Hitelviszonyt megtestesítő értékpapír:

minden olyan értékpapír, amelyben a kibocsátó (az adós) meghatározott pénzösszegnek a rendelkezésére bocsátását elismerve arra kötelezi magát, hogy a pénz (kölcsön) összegét, valamint kamatozó értékpapír esetén annak meghatározott módon számított kamatát vagy egyéb hozamát (a továbbiakban együtt: kamat), illetőleg az általa vállalt egyéb szolgáltatásokat az értékpapír birtokosának (a hitelezőnek) a megjelölt időben és módon megfizeti, illetve teljesíti. .

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Kötelező biztosítás, Casco biztosítás, Utasbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Felelősségbiztosítás,
Életbiztosítás, Vegyesbiztosítás, Betegségbiztosítás, Balesetbiztosítás, Egészségbiztosítás,