Független Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Bemutatkozás


Pre-educatio, vagyis alakítsa ki saját pénzügyi kultúráját!

Forradalmian új pénzügyi képzés
cégeknek és magánszemélyeknek is!

Napjainkig a "háztartási pénzkezelés" kultúrája, fortélyai háttérbe szorultak a "mindenáron való értékesítés" szempontjaival szemben. Az elmúlt 20 évben az emberek mást sem hallottak a pénzügyi szolgáltatóktól, minthogy vásároljanak terméket. A kellő felvilágosítás, kockázat és igényfelmérés, hiányában nagyon sok ügyfél, - önhibáján kívül,- pénzügyi vesztessé, elégedetlenné és egyszersmind bizalmatlanná vált.
JELENTKEZÉS

Tisztelt Érdeklődő!

Engedje meg, hogy bemutassam magam és a munkatársaim egy pár mondatban.


Urbán József vagyok, 1972.június.13-án születtem Szabolcs - megyében. Konzervatív családban nevelkedtem, ahol a klasszikus értékek szerint nőttem fel. Becsületesség, őszinteség, egyenesség ezek azok az értékek, amik számomra a legfontosabbak és bátran kijelenthetem, hogy ügyfeleim is nagyra értékelik ezeket a tulajdonságaimat. Sajnos ez a mentalitás ritka a pénzügyi életben és munkatársaim segítségével ezen szeretnék változtatni.

Életem során nagyon sok területen tettem próbára magam, ami folyamatos tanulást, tovább, önképzést igényelt (9 végzettség) és egy véletlen folytán kerültem a pénzügyi szférába, amibe egyből bele szerettem és az elmúlt 5 évemet ennek áldoztam és nem is szándékozom váltani.

Azzal a céllal hoztam létre ezt az oldalt, hogy a pénzügyi piacon elhatalmasodott misztikus ködöt eloszlassam és megmutathassam az embereknek, hogy messze nem annyira bonyolult és érthetetlen a pénzügyek világa, mint azt sokan szeretnék láttatni.

A pénzügyek világa egyszerű, logikus, de folyamatos tanulást, odafigyelést igényel. Ennek érdekében több partner céghez járok oktatásra, ahol fejlesztem tudásomat. Fontosnak tartom, hogy több forrásból szerzem be az adatokat a munkám során, mert így tudok megalapozott döntést hozni, és tanácsot adni az ügyfeleimnek. Mindemellett jó magam is tartok továbbképzéseket és így bővítem mások tudástárát. Az internet óriási lehetőség a számomra mind az információ szerzése mind pedig az átadása szempontjából, mivel használata által nagyságrendekkel több emberhez tudom eljuttatni az információt, tudást.

Természetesen egymagamban nem tudnám véghezvinni ezt a feladatot, ezért magam köré építettem egy lelkes, lelkiismeretes, hozzáértő csapatot. Ők segítenek nekem abban, hogy a pénzügyek szerteágazó világából minden információ, újdonság eljusson hozzám, ezáltal kedves olvasóinkhoz is. Különböző stílusú, színes egyéniségek alkotják mégis egységes, harmonikus egészet alkotunk, mert ugyanaz a célunk.

Minden pénzügyi területnek megvan a maga szakértője, akire rámerem bízni a különféle feladatok ellátását az én felügyeletem mellett.

Az irány, amerre haladunk helyesnek bizonyul, ezt az elégedett ügyfeleink véleménye és ajánlásainak folyamatosan emelkedő száma is bizonyítja.

Ezt megerősíti néhány ügyfelünk pozitív véleménye, amit referenciaként elhelyezünk az oldalunkon az ő beleegyezésükkel.

Vélemények

Urbán József pénzügyi tanácsadó, és mint ember!
Ismeretségünk 2007-ben kezdődött, építkezni szerettem volna, és ehhez a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót kerestem. Mielőtt a Józsihoz fordultam volna, több bankkal és hiteltanácsadóval beszéltem. Sajnos eléggé megingott a bizalmam feléjük, ezért amikor egy ismerősöm beajánlotta nekem az Urbán Józsit, mint pénzügyi és hiteltanácsadót, halogattam a vele való találkozást, a rossz tapasztalatok miatt. Végül rá szántam magam, és időpontot egyeztetünk.

Már az első találkozásunk után nagyon pozitív volt a véleményünk róla. Úgy, mint hiteltanácsadóról, és mint emberről is egyaránt számomra az volt a legszimpatikusabb, hogy kedvesen, türelmesen állt hozzá. (Pedig nem vagyok egyszerű eset)! Emberi nyelven (hogy én is megértsem) ismertette a lehetőségeket! Nem próbált semmit se rám erőltetni, nem akart rábeszélni semmire, csak a lehetőségeket vázolta fel előttem. Azóta eltelt lassan 3 év, felépült a házunk, és a Józsi, mint pénzügyi tanácsadó még mindig jelen van az életemben. Sajnos nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna, (gazdasági válság, felemelt törlesztő részlet … stb), de teljesen nyugodt vagyok, mert Urbán Józsi most is mellettem van, amikor rosszra fordult a helyzet, és most is segít, ahogy csak tud.

Nagyon megkedveltem, mert nem csak akkor segített, amikor jutalékot kapott utánam, vagyis a hitelem után, hanem most is itt van, most is ki tart mellettem, és ha felhívom telefonon, nem zárkózik el, nem ráz le, mondhatom, hogy most már barátként nézek rá. Az a személyes tapasztalatom, hogy ritka a pénzügyi világban az olyan ember, mint „Ő”, aki nem kihasználja az ügyfeleit, hanem önzetlenül támogatja, segíti. Az, hogy nem úgy alakult a pénzügyi helyzetem, ahogy szerettem volna, abban én is hibás vagyok, hiszen nem hallgattam a Józsira, aki csak a javamat akarta. De nekem a célom egy ház volt, és nem gondoltam a jövőmre. Tehát ha jellemeznem kellene Urbán Józsit, mint pénzügyi tanácsadót, a legmegfelelőbb: segítőkész, kedves, türelmes ember.

Az évek során meg tanultam értékelni a tanácsait, és tudom, hogyha baj van, akkor is számíthatok rá, nem csak mint pénzügyi tanácsadóm, hanem mint emberre is. Örülök, hogy évekkel ezelőtt felkerestem, és soha egy percig se gondolkodtam azon, hogy jól tettem-e, hogy vele intéztetem pénzügyi dolgaimat. Tudom, hogy jó döntés volt, mert emberségesen állt hozzám mindig, és ami a leginkább bizonyítja jó döntésemet, hogy még mindig ki tart mellettem, a rosszabb, nehezebb időszakokban is. Mindent összevetve örülök, hogy 2007-ben felkerestem Őt.

Lantosné Horváth Piroska és Horváth Gábor
Miután átnézte honlapunkat bízom benne, hogy megtalálta az ön számára fontos kérdésekre a válaszokat. Amennyiben plusz információra lenne szüksége, kérem keressen bátran az elérhetőségeimen.

Várom a megválaszolandó kérdéseit, írjon nekünk bizalommal.

Nagyon jó időtöltést kívánok Önnek!

Tisztelettel: Urbán József és csapata

Pénzügyi Tanácsadás

Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat


Kinek ajánljuk a vagyonkezelési szolgáltatást


A vagyonkezelési szolgáltatást azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik bármilyen vagyonnal rendelkeznek. - (Ha valakinek van egy zoknija vagy bugyija már vagyonnal rendelkezik.)

Félretéve a viccet, a vagyonkezelés egy komoly pénzügyi folyamatok összessége. A már meglévő vagyon pontos feltérképezése valamint az ügyfél és az Ő céljai ismerete után, lehet és kell úgy kezelni, hogy minden élethelyzetben alkalmazkodjon az ügyfél igényeihez.

Pénzügyi hátterünk megtervezése, stabilizálása !!!


Legfontosabb, hogy tisztában legyünk lehetőségeinkkel!

(Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér)

Pénzügyi hátterünk stabilizálásának több módja is van. Fontos, hogy a megfelelő célokhoz a megfelelő pénzügyi eszközt válasszuk. Fontos, hogy az eszközöknek minden tulajdonságát ismerjük és használjuk, ha szükséges.

A kockázatok egy részét átháríthatjuk másra.

Például:

Lakás - lakásbiztosítás
Hitel - hitelfedezeti biztosítás
Utazás - utasbiztosítás
Befektetés - tőkevédelem
Ingatlan vétel - jogi szolgáltatás (szakjogász)
Adó optimalizálás - könyvelés


Ahhoz, hogy stabilizálni tudjuk pénzügyi hátterünket, szükségünk lesz egy jó tanácsadóra, aki elvégzi helyettünk az ezzel járó munkát. Egyszóval leveszi az ezzel járó terheket a vállunkról. Segít az információk megszerzésében, értelmezésében a döntés meghozatalában, olyan esetekben, ahol több választási lehetőség is van a kitűzött cél eléréséhez.

Azért kell a pénzügyeket megtervezni minden embernek, mert ezek által tudja mindenki alakítani az igényeit, céljait. Pénz nélkül nehéz tervezni akármit is. Másrészről viszont az a lényeg, hogy a pénz dolgozzon értünk, nekünk és ne mi dolgozzunk meg a pénzért. Fordítsuk meg a helyzetet, nézzük meg más szempontból a dolgokat és élvezzük a jól megérdemelt eredményt.
Erről a témáról bővebben Pénzügyi Tanácsadás menüpontban olvashat
Állampapír:

az állam által kibocsátott, saját adósságát mentestesítő értékpapír, amelyben adósságtörlesztésre és kamat vagy járadék fizetésére vállal kötelezettséget. Ide tartozik az államkötvény, a kincstárjegy, a kincstári váltó stb.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Kötelező biztosítás, Casco biztosítás, Utasbiztosítás, Vagyonbiztosítás, Felelősségbiztosítás,
Életbiztosítás, Vegyesbiztosítás, Betegségbiztosítás, Balesetbiztosítás, Egészségbiztosítás,