Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Hitelügyintézés

A hitel fontos része életünknek, céljaink elérésében nagy szerepet tölt be. Nincs olyan cél, amire ne lehetne hitelt felvenni, és abból megvalósítani.

Viszont a célok az élethelyzetünktől függően változhatnak, és ezt a tényezőt, soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, bármilyen hitel felvételnél. Egy rossz hitel esetén a körülmények eltéríthetnek minket a céljaink megvalósításától.

Minden esetben a megfelelő célra a megfelelő hitelt kell megtalálni, egy olyan piacon, ami folyamatosan változik, bővül. A mi munkánk pontosan erről szól, hogy az Ön számára megtaláljuk a céljainak legoptimálisabb hitel konstrukciót (megversenyeztetjük az ügyfél igényeit a legtöbb banknál), majd segítsünk kiválasztani az ügyfél igényeinek, céljaink leginkább megfelelőt, és a hitel elérésében is aktív szerepet vállalunk.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Hitelügyintézés 3 db 2011.10.21.
Részvény sorozat:

az egy részvény típushoz, fajtához, osztályhoz tartozó, azonos tartalmú és mértékű tagsági jogokat egyező módon történő előállítással és névértékkel megjelenítő értékpapír csoport, azaz a sorozatban előállított értékpapírok legkisebb homogén egysége, azonos ISIN kód mellett. .

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Bankszámla, Bankkártya, Hitel/áruvásárlási kártya, Folyószámlahitel, Személyi kölcsön,
Jármű lízing/hitel, Jelzálog hitel, Céges hitel,