Pénzügyi tanácsadó és vagyonkezelő

Hitelre van szüksége? - de nem tudja kitől?
Kérdésére a választ itt megtalálja!
Bemutatkozás
Elérhetőség
Vélemények
Regisztráció
Fogalomtár
Partnerek
Fórum

Hitelügyintézés

A hitel fontos része életünknek, céljaink elérésében nagy szerepet tölt be. Nincs olyan cél, amire ne lehetne hitelt felvenni, és abból megvalósítani.

Viszont a célok az élethelyzetünktől függően változhatnak, és ezt a tényezőt, soha nem szabad figyelmen kívül hagyni, bármilyen hitel felvételnél. Egy rossz hitel esetén a körülmények eltéríthetnek minket a céljaink megvalósításától.

Minden esetben a megfelelő célra a megfelelő hitelt kell megtalálni, egy olyan piacon, ami folyamatosan változik, bővül. A mi munkánk pontosan erről szól, hogy az Ön számára megtaláljuk a céljainak legoptimálisabb hitel konstrukciót (megversenyeztetjük az ügyfél igényeit a legtöbb banknál), majd segítsünk kiválasztani az ügyfél igényeinek, céljaink leginkább megfelelőt, és a hitel elérésében is aktív szerepet vállalunk.

Amennyiben további információra, segítségre van szüksége, kattintson IDE, vagy regisztráljon ITT.

Fórum

Témák Hozzászólások Utolsó hozzászólás
Hitelügyintézés 3 db 2011.10.21.
Vételi opció (call option):

olyan szerződés, amelyben az egyik fél (az opció jogosultja) az opciós díj megfizetése ellenében jogot szerez arra, hogy egy adott jövőbeni napon (lejáratkor), vagy napig (lejáratig) valamely termék meghatározott mennyiségét előre megállapított árfolyamon, az ún. kötési árfolyamon egyoldalú nyilatkozatával megvásárolhassa az opció kiírójától.

Cafeteria a hiteleseknek!


Új béren kívüli juttatásként jövőre már a törlesztő részletben is segíthetnek a munkáltatók. Mivel ez adómentes cafeteria elem lehet, így a focibérleten kívül nem lesz más hasonlóan kedvező támogatás.

2009-2016 © Urbán József Pénzügyi Tanácsadó
dimension webstudio - weboldal készítés
Egészségpénztár, Nyugdíjpénztár, Lakástakarék pénztár, Értékpapír számla, Kombinált biztosítás,